Partners

Energiewijs

Energiewijs is ontstaan uit de onvrede die is ontstaan doordat cowboys de markt verstieren en klanten veel te veel laten betalen. Wij geven eerlijk advies, dat is normaal vinden wij. Gewoon een transparante en duidelijke uitleg en dus geen verborgen bedragen of verrassingen achteraf. Delen is het vermenigvuldigen, ofwel als je niet kunt delen, kun je ook niets krijgen. Energiewijs wil mensen met elkaar verbinden door met elkaar samen te werken. Dit kan zijn door kennis te delen of elkaars diensten aan te bieden. 

Samenwerken

Wij zijn eigenwijs en wijs in besparen, dit willen graag samen doen met eigenwijze bespaarders, zoals retailers, makelaars en andere ondernemers die samen met ons hun klanten willen bedienen. Daarnaast zijn wij op zoek naar eigenwijze adviseurs die voor ons willen adviseren aan eigenwijze klanten die nog niet zijn gaan besparen.

Freelancers

Wil je als Freelancer aan de slag, dan bieden wij je een goed netwerk van betrouwbare partners en systemen. Daarnaast bieden wij je trainingen en ondersteuning aan bij het adviseren van klanten. Wij faciliteren en begeleiden je tijdens het gehele verkoopproces.

MKB-ers

Ben je MKB-ers en wil je energie en/of telecomproposities aanbieden aan je klanten, zodat je extra dienst kunt leveren en je omzet kunt verhogen, ook dan hebben wij een passende samenwerking, waarbij je onder andere een portaal aanbieden om gebruik van te maken. Ook geven wij een training op locatie, het enige dat je daarna nog hoeft te doen is je trouwe klanten adviseren.

Interesse

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over samenwerken met Energiewijs, stuur ons dan een email om een afspraak te maken. Wij zullen contact met je opnemen om een afspraak in te plannen en onze samenwerkingsmogelijkheden uit te leggen.