Vast bellen & Internet

Ook je Telecom en Internet regelen wij voor jou

Al je zakelijke contracten in één keer goed geregeld? Dit doe je bij VoipNed, een onderneming van Energiewijs. Onze ervaren adviseurs adviseren je graag over de beste deals en regelen alles voor je, zoals mobiel, internet, IoT, TV en hosted voIP. Wij regelen alles, van overstap tot installatie. Zo ontzorgt VoipNed je en kun jij je bezig houden met ondernemen. Dat is goed geregeld.

Hosted VoIP

Hosted VoIP, Voice over IP, ofwel bellen via het internet. Het is niets meer dan bellen via een internetverbinding. Deze manier van bellen heeft veel voordelen, het is goedkoper en kwalitatiever dan de oude manier van bellen die wij kennen. Daarnaast kun je vaste nummers aansluiten en deze gemakkelijk doorschakelen naar je mobiele nummer of collega. Zo kun je altijd bereikbaar blijven en mis je geen klanten.

VoipNed is ons eigen platform waar je zonder storingen kunt bellen en altijd bereikbaar bent. Via ons platform kun je desgewenst zelf je zaken regelen. Wil je liever dat wij alles voor je regelen, dan kan dat natuurlijk ook, of je nu een vast nummer wil, een doorkeuze menu, vast op mobiel of andere modules wil toevoegen, het kan allemaal. Voor een klein bedrag per maand kun je al een extra nummer of vast op mobiel aan laten sluiten. Wij zijn overtuigd van onze producten dat je deze per dag op kan zeggen.

Wil je ook een professionele uitstraling en geen klant meer missen, neem dan contact op met VoipNed en wij maken een offerte op maat voor je. Je kunt ons bellen op 010-3076759 of via info@voipned.nl.

Internet & TV

Wij kennen verschillende soorten internet, te weten DSL, COAX en op steeds meer plekken Glasvezel. Ook kunnen de snelheden per abonnement afwijken en is niet alleen de downloadsnelheid belangrijk. Ook bij het internet is belangrijk om te kijken naar het gebruik en behoefte van een gebruiker. Wij helpen je hiermee, omdat een goede deal voor ons vanzelfsprekend is.